Szőnyegeink, kárpitozott bútoraink jelentős értéket képviselnek körülöttünk, ezeket gyakran nézzük, használjuk. Így tisztításuk, megóvásuk is fontos feladat esztétikailag és egészségügyi szempontból is. Egy koszos ülőgarnitúra, vagy szőnyeg nem csak rosszul néz ki, de egészségünkre ártalmas kórokozókat, szennyeződést rejthet.

Gépparkunkban megtalálhatók egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező tisztítóberendezések is, melyek segítik a légzőszervi megbetegedések megelőzését. Nem csak növelik mindennapi komfortérzetünket a tisztább levegőminőség által, de a kárpitos felületek és szőnyegek szövetei, minősége is jelentősen jobban mutat rendszeres ápolás mellett.

Helyszíni tisztítás során vállaljuk kanapék, fotelek, székek, matracok, szőnyegek, bármilyen kárpitozott tárgy tisztítását.

Miért válasszon minket?

0-24 rendelkezésre állunk

Nem probléma, ha nappal tele az üzlet, akár éjszaka is rendelkezésére állunk!

Pontos határidővel dolgozunk

Mindig tartjuk a kitűzütt határidőt, kivéve persze, ha még annál is előbb végzünk!

Prémium minőséget képviselünk

A legújabb gépek és a legjobb munkaerő gondoskodik a kifogástalan minőségről!

Csapatunk fiatal és megbízható

Csapatunk tagjai csakis tökéletes munkát adnak ki a kezük közül!

100% garanciát vállalunk

Nem kell aggódnia, 100% garanciát vállalunk minden munkánkra!

Felelősségbiztosítással rendelkezünk

Ingatlanja és értéktárgyai mindig maximális biztonságban vannak!

Kérje személyre szabott árajánlatunkat most!Adatait csak a kapcsolattartáshoz használjuk. Soha nem küldünk Önnek direkt marketing levelet. Ha itt küldi az üzenetét, elfogadja, hogy e-mailben vagy telefonon kapcsolatba léphetünk Önnel.